BK Rollers Hemsida
Senast uppdaterad onsdagen den 28 december 2011, klockan 20.59: Ny hemsida

NY hemsida med ny adress!!

Den här sidan kommer inte längre att uppdateras men kommer att ligga kvar om någon vill titta på några av inläggen.
http://www.bkrollers.se
Läs mer i inlägget under medlemsbilden!!
.
Vi välkomnar alla! Tveka inte att höra av dig
Tryck på bilden för medlemsinfo!

tisdag, mars 17, 2009

Inför medlemsmötet 19/3

Skrivet av Håkan Hansson (gästboken).

Jag har varit med i klubben i snart 40 år.
Det var länge sedan om ens någonsin under dessa år som vi haft en så stor och positiv aktivitet i klubben. Förutom en fantastisk träningsflit, så kan vi konstatera att många gått starkt framåt under våren. A-laget slog drygt 59 för andra matchen i rad och B-laget var över 54. Detta är lysande och bådar gott inför nästa säsong. Vårt möte på torsdag handlar om hur många lag vi sätter i elden kommande säsong. Spontant känns ett 4-mannalg förutom de två vi har idag helt rätt. Detta bygger dock på att vi inte drabbas av någon större "spelarflykt". Jag hoppas givetvis att så inte är fallet. Det goda har också något ont med sig, dvs att vi måste återigen låta några spelare stå över i helgen. Jag hoppas och tror att ni har förståelse för detta och att det inte bygger på någon personlig elakhet. Både Ebbe och jag har ambitionen att det ska bli så "rättvist" som möjligt. Jag vill också förklara varför inga A-lagsspelare står över. Detta beror på fair play contra de andra klubbarna i vår serie. Även om de två sista matcherna inte betyder något för Rollers del i serien, så har vi ett ansvar att ställa upp med "bästa" möjliga lag, då våra motståndare i bägge dessa matcher slåss för att stanna kvar i vår serie. Ni kan själv tänka Er vad vi tyckt om Adept eller Ystad mött ett lag som ställt över spelare inför avgörande matcher.

Har ni någon undran så skall jag självklart efter bästa förmåga svara på er fråga. Det fanns ju ingen i klubben så sent som i julas kunde tro att vi skulle vara så positivt välbefolkade. Fram till dess hade Ebbe o jag ofta lite stök för att få till någon som kunde dubblera.

Det är ju återigen därför som vi har vårt möte på torsdag, och ambitionen är som tidigare i Rollers, att det skall vara roligt att spela och att alla i görligaste mån får göra detta.
Väl mött på torsdag, och skulle någon redan ha bestämt sig för att lämna klubben alternativt sluta efter denna säsong, så låt mig gärna veta det redan nu.

MVH Håkan Hansson
10 i Topp
Aktivitet
HCP
Lagen
Lundaligan
Matchresultat
Matchsnitt
Poängligan
Spelschema A-lag
Spelschema B-lag
Spelschema C-lag
Träningsschema
Träningsserien
KONTAKTA WEBMASTER
Ditt namn

Din e-post

Rubrik

Meddelande

BK ROLLERS SPONSORER 2010

Hur ofta är du på hemsidan? ETT svar